Een feest is geen feest zonder een goede tent. Wist u dat een partytent huren heel eenvoudig is als u uit de buurt van Zoetermeer komt? In Alphen aan den Rijn vindt u namelijk het bedrijf Sante JR. Dit bedrijf verhuurt allerlei accessoires op het gebied van feesten. U kunt het bijna zo gek niet bedenken of Sante JR heeft het. Niet alleen partytenten, ook podia, verlichting, versiering, bestek, bekers en ander toebehoren kunt u er huren. Sante JR hanteert zeer scherpe prijzen als het gaat om verhuur.

Partytent huren Zoetermeer

Benodigdheden

Weet u al wat u nodig heeft? Heeft u genoeg aan alleen een partytent of zijn er nog andere spullen die u nodig heeft? Misschien is het verstandig om eens in gesprek te gaan met Sante JR. Zij weten als geen ander wat er bij een feest komt kijken. Zij kunnen u dan ook een goed advies geven. Daarnaast kunnen zij u vertellen wat het kost om bepaalde zaken te huren.

Partner in catering

Sante JR is niet alleen gespecialiseerd in de verhuur van partytenten en feest accessoires. Ook op het gebied van catering bent u bij Sante JR aan het goede adres. Mocht u nog geen cateraar gevonden hebben die het eten en drinken op uw feest kan verzorgen, dan hoeft u niet verder te zoeken. Op de website van Sante JR kunt u precies aangeven wat u wilt weten. Daarbij kunt u uiteraard direct zien wat de kosten zijn. Plaats de gerechten in uw winkelwagen en u ziet direct wat u in totaal kwijt bent. Sante JR staat garant voor een onvergetelijk feest!

 

   Contact