Als u catering wilt regelen is het belangrijk om te kijken naar drie zaken. Ten eerste wilt u een goede kwaliteit van de gerechten die u gaat bestellen. Daarnaast wilt u een nette prijs betalen. Als laatste is het wel zo prettig als het catering bedrijf uit de buurt komt. Dit zorgt voor een snelle bezorging op het afgesproken tijdstip. Als u de producten zelf gaat ophalen hoeft u niet ver te reizen. Welk catering bedrijf in de buurt van Zoetermeer voldoet aan de net genoemde punten? Wij raden u Sante JR aan. Dit bedrijf is jarenlang actief in de catering en werkt vanuit Alphen aan den Rijn.

catering zoetermeer24-uurs service

Sante JR kent een zogenaamde 24-uurs service. Ze zijn bereikbaar op verschillende manieren. Zo kunt u bijvoorbeeld telefonisch contact opnemen. Dit kan op het volgende telefoonnummer: 0172-417964. Het is echter ook mogelijk om een mailtje te sturen. Gebruik hiervoor het e-mailadres info@santejr.nl, of vul het contactformulier in via de website. Er wordt vervolgens op korte termijn contact met u opgenomen.

Vrijblijvend advies

Misschien weet u precies wat u wilt qua catering. Het kan echter ook zo zijn dat u geen flauw idee heeft. Gelukkig staan de medewerkers van Sante JR altijd voor u klaar. U kunt een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen bij u thuis. Er komt dan een medewerker langs die uw wensen graag in kaart brengt. Op basis daarvan geeft Sante JR een advies. Wilt u tijdens het gesprek direct een bestelling plaatsen? Dat is geen enkel probleem! Maar ook rustig nadenken over de mogelijkheden is natuurlijk geen enkel probleem. Kortom, bij Sante JR bent u helemaal aan het juiste adres!

 

   Contact