Als u op zoek bent naar een bedrijf voor catering in de buurt van Bodegraven dan bent u bij Sante JR aan het juiste adres. Dit bedrijf werkt vanuit Alphen aan den Rijn, maar kan ook in Bodegraven eten en drinken bezorgen. Van een klein particulier feest tot een bedrijfsfeest met 250 mensen, Sante JR kan het allemaal verzorgen.

catering BodegravenTransparant

Sante JR is een transparant bedrijf qua prijzen. Op de website kunt u namelijk precies zien wat catering kost. Van de filetlampjes tot het bier, de prijzen staan allemaal netjes vermeld. Daarbij is het zelfs mogelijk om direct online te bestellen bij dit catering bedrijf. U kunt exact aangeven hoeveel u nodig heeft. Speciale wensen, zoals vegetarisch of biologisch? Ook dat is geen enkel probleem! Waar uw gezelschap ook uit bestaat, Sante JR kan zorgen voor heerlijk eten en drinken.

Ook voor al het toebehoren

Als u een feest gaat organiseren bent u niet klaar met alleen eten en drinken. Heeft u ook gedacht aan feestartikelen, verlichting, een podium en geluidsinstallatie? U kunt al deze zaken bij verschillende bedrijven gaan huren, maar dat is helemaal niet nodig. Bij Sante JR kunt u, naast het eten en drinken, ook feestartikelen huren. Ook deze staan op de website en zijn direct te bestellen. Ook voor de feestartikelen geldt dus dat u direct kunt zien wat ze kosten. Heeft u eerst nog wat vragen die u wilt stellen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met Sante JR via het telefoonnummer 0172-417964. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen.

 

   Contact